Apollo Tyres introduceert vanaf 1 januari 2024 een nieuwe Vredestein Ultra-High-Performance zomerband, het eerste gloednieuwe product in deze categorie sinds 2012. De Vredestein Ultrac Pro is ontworpen om een ongeëvenaarde combinatie van geavanceerde rijeigenschappen en superieur rijcomfort te bieden – tegen een betaalbare prijs.

De Ultrac Pro ondergaat de laatste praktijktests in een groot aantal maten die geschikt zijn voor velgen van 18 tot 24 inch, om compatibiliteit te garanderen met een breed spectrum aan sportwagens, supercars en high-performance sedans, hatchbacks en SUV’s.

De laatste geheel nieuwe Ultra-High-Performance zomerband van Vredestein die op de markt werd gebracht, was de Ultrac Vorti, die de afgelopen jaren is geoptimaliseerd om zijn concurrentiepositie te behouden. De Ultrac Pro introduceert een nieuwe structuur, een nieuw profielontwerp en nieuwe materialen, en is een belangrijke stap voorwaarts ten opzichte van de huidige Ultrac Vorti+-banden.

De Ultrac Pro is vanaf 1 januari 2024 beschikbaar. Download hier de Vredestein Ultrac Pro brochure.