Snelle levering

Door heel Nederland leveren wij 3 keer per dag de banden.

Ruime voorraad

Met 5 miljoen banden hebben wij de grootste voorraad van Nederland.

12 vestigingen

Met 12 vestigingen verspreid door Nederland zijn wij altijd in de buurt.

32 merken

Wij hebben voor elk type voertuig in elk segment altijd de juiste band.

Banden groothandel Banden Express

Bandôtel XL

Om de klanten van Banden Express nog meer te ontzorgen en beter te kunnen voorzien van een compleet dienstenpakket, heeft Banden Express haar eigen bandenhotel: Bandôtel XL. Inmiddels worden hier meer dan 50.000 sets van partners opgeslagen.

Binnen het Bandôtel XL heerst een stabiele temperatuur, geen vocht bij opslag en geen direct zonlicht. De bandensets worden daarmee altijd onder de juiste conditie opgeslagen.

Daarnaast is er ook de optie om de set te reinigen voor opslag, zodat de eindgebruiker direct met een schone set de weg op kan. Bandôtel XL beschikt over een unieke online-interface, welke zeer gebruiksvriendelijk is om mee te werken. Het is gemakkelijk om sets aan te melden voor opslag en af te roepen voor levering vanuit het magazijn. Ook is er een koppeling aanwezig, die communiceert met DBB (Dealer Banden Beheer) en andere systemen.

Wij ontzorgen u

Naast het complete bandenassortiment bieden wij nog diverse andere diensten waarmee wij u verder ontzorgen en onze service zo optimaal mogelijk op uw afstemmen.

Wheel tyre voor dealers - Banden groothandel Banden Express
Assortiment - Banden groothandel Banden Express

Wheeltyre voor dealers

Om dealers nog beter van dienst te kunnen zijn heeft Banden Express een intensieve samenwerking ontwikkeld met haar zustermaatschappij WheelTyre. Deze organisatie richt zich volledig op auto-importeurs en autofabrikanten.

Ons assortiment

Om dealers nog beter van dienst te kunnen zijn heeft Banden Express een intensieve samenwerking ontwikkeld met haar zustermaatschappij WheelTyre. Deze organisatie richt zich volledig op auto-importeurs en autofabrikanten.

Word klant en bekijk ons assortiment

Banden Express is een nationale banden groothandel voor garagebedrijven in Nederland. Met 12 vestigingen is er altijd een vestiging bij u in de buurt.

Dankzij ons brede assortiment is er altijd een geschikte band op voorraad, die verspreid over 3 momenten gedurende dag geleverd wordt.

Wij zorgen voor een betrouwbare en constante toevoer van banden, die de continuïteit van uw onderneming garanderen. Dat is waar u op kunt rekenen!

Laat je gegevens achter