Snelle levering

Door heel Nederland leveren wij 3 keer per dag de banden.

Ruime voorraad

Met 5 miljoen banden hebben wij de grootste voorraad van Nederland.

12 vestigingen

Met 12 vestigingen verspreid door Nederland zijn wij altijd in de buurt.

32 merken

Wij hebben voor elk type voertuig in elk segment altijd de juiste band.

Wheel Tyre voor dealers - Banden groothandel Banden Express

Wheeltyre voor dealers

Om dealers nog beter van dienst te kunnen zijn heeft Banden Express een intensieve samenwerking ontwikkeld met haar zustermaatschappij WheelTyre. Deze organisatie richt zich volledig op auto-importeurs en autofabrikanten.

Samen met deze klanten en samen met het netwerk van Banden Express biedt zij een breed assortiment losse banden aan die dealers nodig hebben om hun klanten te bedienen. Hierbij ligt de nadruk op de belangrijkste eerste montage merken, maten en toepassingen.

Daarnaast biedt WheelTyre voor veel van haar klanten complete wielsets aan. Op de Automatic Fitting Line (assemblagelijn) worden jaarlijks hoge volumes OE wielsets gemonteerd in nauwe samenwerking met de meeste Europese autofabrikanten en -importeurs.

Wij ontzorgen u

Naast het complete bandenassortiment bieden wij nog diverse andere diensten waarmee wij u verder ontzorgen en onze service zo optimaal mogelijk op uw afstemmen.

Assortiment - Banden groothandel Banden Express
Bandotel XL - Banden groothandel Banden Express

Ons assortiment

Om dealers nog beter van dienst te kunnen zijn heeft Banden Express een intensieve samenwerking ontwikkeld met haar zustermaatschappij WheelTyre. Deze organisatie richt zich volledig op auto-importeurs en autofabrikanten.

Bandôtel XL

Om onze klanten te ontzorgen en beter te kunnen voorzien van een compleet dienstenpakket, heeft Banden Express haar eigen bandenhotel: Bandôtel XL. Inmiddels worden hier meer dan 50.000 sets van partners opgeslagen.

Word klant en bekijk ons assortiment

Banden Express is een nationale banden groothandel voor garagebedrijven in Nederland. Met 12 vestigingen is er altijd een vestiging bij u in de buurt.

Dankzij ons brede assortiment is er altijd een geschikte band op voorraad, die verspreid over 3 momenten gedurende dag geleverd wordt.

Wij zorgen voor een betrouwbare en constante toevoer van banden, die de continuïteit van uw onderneming garanderen. Dat is waar u op kunt rekenen!

Laat je gegevens achter