Michelin spaaractie

In de aanloop naar de winterperiode ondersteunen wij u graag met een nieuwe spaaractie die u de komende maanden leuke teamprijzen kan opleveren! U beslist zelf welke prijs jullie gaan scoren. Op alle Michelin all-season- en winterbanden die u tussen 15 november 2022 en 15 februari 2023 bij ons bestelt, spaart u punten. En met al deze punten spaart u voor mooie prijzen.

Om uw deelname aan deze actie een “kick-start” te geven, bieden wij u de mogelijkheid om uw medewerkers gratis een Michelin e-learningprogramma te laten volgen t.w.v. € 50. Dit levert niet alleen extra spaarpunten op, maar ook getrainde medewerkers die hun bandenkennis hebben verrijkt!

Puntentelling

  • Michelin all-season- en winterbanden tot 17 inch – 1 punt
  • Michelin all-season- en winterbanden vanaf 17 inch – 2 punten
  • Eerste 2 voltooide deelnames e-learningprogramma – 15 punten per deelname
Doe mee met de Michelin spaaractie - Bandengroothandel Banden Express

E-learningprogramma Michelin
Start de Michelin spaaractie goed en geef uw puntenaantal een boost met de e-learining. Laat uw medewerkers een e-learning uit het Michelin e-learningprogramma volgen. Voor de eerste 2 deelnames die worden afgerond, ontvangt u 15 spaarpunten! U kunt zoveel medewerkers de training laten volgen als u wilt. Voor de medewerkers die al een Michelin e-learning voltooid hebben, is er een nieuwe training toegevoegd om aan deel te nemen.

Het doel van de eerste training is kennis op doen over banden in het algemeen. Het eerste e-learningprogramma bevat de volgende onderdelen:

  • Algemene kennis, labelling en wetgeving
  • De functie’s van een band kennen
  • De rol van elk onderdeel bestuderen
  • Een afmeting kunnen ontleden
  • De invloed van bandenspanning leren
  • De voornaamste schades en slijtages herkennen

De tweede producttraining behandelt het Michelin gamma. Uw medewerkers worden helemaal op de hoogte gebracht van het huidige Michelin gamma. Alle huidige types komen tijdens deze training aan bod, opgesplitst in verschillende segmenten voor een duidelijk overzicht. Daarnaast ontbreekt natuurlijk de laatste info niet op het gebied van EV banden en de toepassing van het Michelin gamma op (deels) elektrisch aangedreven auto’s.

Gebruik deze link om uw medewerkers in te schrijven. Zij ontvangen binnen enkele dagen na inschrijving een uitnodiging van het trainingscentrum van Michelin om de training te starten. URL Link: https://forms.gle/34tdwjP9qEPQWYTJ6.

Actievoorwaarden
De actie loopt van 15 september 2022 tot en met 15 november 2023. De actie wordt u aangeboden door Banden Express B.V. en Michelin banden. Banden Express B.V. vergeeft de prijzen na de actieperiode. Na afloop van de actieperiode, worden de spaarpunten opgeteld en wordt contact opgenomen met de klanten die tijdens de actieperiode genoeg punten hebben gespaard en daarmee een prijs hebben verdiend. Deze prijs wordt door de accountmanager opgestuurd of per post verstuurd naar de klant. De prijzen zijn niet in de wisselen voor contanten. Aan de prijzen en de getoonde afbeeldingen kunnen geen rechten worden ontleend. Banden Express B.V. en Michelin zijn gerechtigd naar eigen goeddunken en zonder voorafgaande kennisgeving de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen, dan wel zonder opgaaf van reden de Actie te stoppen of te wijzigen indien de omstandigheden dit vereisen, zonder op enige wijze tot schadevergoeding gehouden te zijn jegens de deelnemers.